Bon bini riba e message board. Esaki ta e lugar pa tur bo preguntanan, aviso y commentario. Nos ta desea pa tene e board informativo pa tur hende. Pa e motibo ey porfabor NO usa e board pa conta henter mundo cu bo ta buscando trabou.
E temporada aki di aña cu un grupo grandi di persona lo sali en grandi pa bishita cualkier isla den Caribe sea cu nan yatenan of komo tursita, cu barconan crusero of cu avion.
Marylin Bregita, semper mi a jama mi mes un Caribense, e motibo pa esaki ta cu mi mama a nace na Dominica, mi papa na Corsow. Como baby ja mi mayornan tabata hiba mi cada oportunidad cu nan a hanja Dominica pa asina mi por a lanta cu e dos culturanan.
Na edad di 7 anja ja mi tabata bula den compania di un aeromoza pa asina pasa mi vacashon di scol na Dominica
Asina mi a hanja e oportunidad di por a traha hopi amistad cu te cu e dia di awe mi tin
hopi bunita recuerdonan i contacto diariamente.
Mescos cu hopi pais rond mundo bo ta pensa cu Dominica tambe a conose cambionan, pero manera e habitantenan mes di e pais ta bisa “ Si Cristóbal Colombo” mester bini bek na mundo Dominica lo ta sigur un di e paisnan cu e lo reconoce bek. E naturalesa a keda intacto. Loke ta Flora i Fauna ta increíblemente bunita.
Hopi di nos a yega di bishita Dominica en combinashon cu mas paisnan den Caribe riba crucero, Bale la pena pa bishita Dominica pa mas cu un dia, caminda bo por admira por ehempel: Sulpher Geiser, e 365 riuwnan cu Dominica ta conta, su watervallennan precioso, i tambe e reservashon di e indjannan Carib, cu ta cu e dia di awe ta biba primitief den nan mesun ambiente.
E motibo di mas grande cu mi lo kier hiba cada uno di boso e isla di Dominica aki ta pa tur esnan cu ya a conose hopi paisnan hopi luhoso, shopping mallsnan, pa nan ban cumi den e naturalesa limpi caminda ta un di e lugarnan cu ahinda bo por hala rosea den aire limpi i scucha e silencio, anochi sinta canto di awa i mira con un isla ta bai despedi.
Hopi biaha nos cu ta biba riba un isla lo kier bishita un pais grandi cu no tin mesun cultura i atrakshonnan manera di nos. Cu Dominica mi por garantisa bo cu bo por admira i mira paisahenan completamente diferente di cual nos tin. Cuminda mescos pero prepara completamente diferente.
Mi ta spera cu bo por duna bo mes i ami e oportunidad di hiba bo conose di serca un isla mas den Caribe cu sin duda lo bo pasa un siman inolvidable.
Por ultimo mi lo kier a agrega acerca cu e team cu ta traha hunto cu mi pa por realisa e
Tournan aki ta personanan cu tin hopi experencia i tanto aki na Aruba, Corsow, Europa i Dominica.
Nos meta ta “ Let’s go back to nature” Nos ta ofrece bo un package All Inclusief.
Bo ta interesa pa bai cu nos 10 di september “ Back to Nature”?
Jama libremente of pasa serca nos.
Por ultimo mi lo kier a invita tur esnan cu conoce mi trabao di Hostess i cu te cu
awe ta puntra mi cu mi ta organisa algo pa laga nan sa. Mi ta bon prepara I cla pa
pasa algun dia tranquil, bunita den compania di hendenan masha agrádale.
“TOUR PA DIFERENTE SITIONAN NA DOMINICA”
september 2008 – september 2008
7 anochi – 8 dia
Nos lo bula pa St Maarten
Na St Maarten nos lo sigi pa Dominica
Scenic Tour Roseau - Botanic Gardens Morne bruce-Tia's-Lake Trafalgar Falls-Sulphur Geyser Down Town-Grandbay/South East
Pointe MULARTE-Cae Woshe
La Plaine/South East-Rosalie Scott's Head-Soufriere-Emerald POOl Whale Watching-Afther Diner music
Layou River-Carib Territory Central Forest-Indian River Mount Bruce-Syndicate-Penville Big Papas- Cabrtis-Calibishie Vielle Case-Hampstead
Pa mas informashon: WEB SITES:YOU TUBE
VIA GOOGLE:DOMINICA
Tremendo Tour pa e Perla den Caribe.
“Dominica”
Dominica ta un di e tres islanan mei mei di Guadeloupe i Martiniqucu tabata pertenese na Francia i inglatera.
Dominica tin un poblacion di mas o menos 73.000 habitante, nan idioma pricipal ta ingles I nan dialect ta Creole (Patua).
Dominica ta un di e poco paisnan aki na mundo cu a keda practicamente intacto.
E isla ta un Vulcano, caminda naturalesa ta desaroya su mes sin intermedashon di sernan
humano.
Si bo ta amante di fruta, berdura fresco,flora i fauna,trankilidad, laga nos hiba bo.
Ta bon pa mensiona cu Dominica ta un di e poco islanan den Caribe cu ahinda tin su indjannan ta biba den reservaat I cu a sa di mantene nan tradishonnan.
Nos lo kier a companja bo pa e isla di Dominica ,caminda nos ta sigur cu bo lo
pasa un siman inolvidable bishitando e difirente sitionan cu nos tin riba nos programa pa bo.
Tambe ta bon pa menshona cu nos lo tin un hostess cu varios di esnan cu a yega di bishita Europa riba tournan a conose su trabao i esfuerso pa complase cada pasahero personalmente, cual ta Marylin Bregita. Marylin ta masha orguyoso di por hiba bo conoce e isla caminda na mucha ela pasa su vakashonnan, como cu su mama a nace na Dominica.
E 3 anja cu Marylin a bini bek for di Europa ela studia e desaroyo di e isla y a sigi mantene su contactonan cu e intenshon di por hiba abo pa asina disfruta di e naturalesa i tur loke e isla aki tin pa ofrese
Laga nos ban hunto pasa dia contento,i relax i asina explora Dominica cu su 365 riuwnan, watervalnan e hot boiling waters, e reservaat di indiannan,sulpuhr Geyser i hopi mas. Marylin personalmente lo priminti bo un siman cu hopi fun i si bo ta busca un vacantie Relax, hopi naturalesa aire salud I bon ambiente? Laga Marylin compania bo.